Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Jaloeziën kopen in Son en Breugel

Jaloezieën in onze collectie kunnen we onderverdelen in: Horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën en houten jaloezieën

Onze horizontale jaloezieën worden van zeer hoogwaardig aluminium vervaardigd. De collectie omvat zowel gladde lamellen als lamellen met een structuur zoals geperforeerde items. De lamellen laten het licht zeer diffuus door en hebben daardoor een prachtige zachte uitstraling. Alle onderdelen van de jaloezie, zowel lamel, bovenbak, onderbak als koorden worden kleurgecoördineerd geleverd. Er zijn verschillende lamelbreedtes leverbaar. De fijne lamellen van 16 mm en 25 mm en de wat bredere lamellen van 35 mm en 50 mm.
Horizontale jaloezieën met houten lamellen (Venetian Blinds) waren eeuwen geleden al populair als zonwering. Tegenwoordig worden houten jaloezieën vooral gewaardeerd om hun exclusieve karakter en de bijzonder decoratieve eigenschappen. Wij hebben de keuze uit verschillende modellen welke in vele kleuren verkrijgbaar zijn met diverse opties. Onze verticale jaloezieën zijn bij Basten Woninginrichting leverbaar in verschillende materialen met elk hun eigen voor- en nadelen. Zo hebben we wasbare en brandvertragende stoffen lamellen, onderhoudsvriendelijke aluminium en P.V.C. lamellen. Allemaal leverbaar in een zeer uitgebreid kleurenscala en met diverse lamelbreedtes. Door de ruime keus is er voor elk interieur een passende mogelijkheid. Thuis én op de werkplek!

Twijfelt u nog of wilt u advies over onze horizontale en verticale jaloezieën? Wij helpen u graag verder in onze showroom in Son en Breugel vlakbij Sint Oedenrode (Rooi) dan nemen we daar samen de mogelijkheden met u door. Naast jaloezieën kunt u bij Basten Woninginrichting ook terecht voor vele andere soorten binnenzonwering en raambekleding. Als u een afspraak maakt kunnen wij u direct helpen. Natuurlijk staan wij u tijdens openingstijden ook telefonisch te woord op 0499 - 471 292.
Jaloezieën_Son-en-Breugel


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur