Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Buitenzonwering kopen in Son en Breugel

Buitenzonwering is verkrijgbaar in vele varianten, wat het maken van de juiste keuze tussen deze uitvoeringen niet gemakkelijk maakt. Gelukkig voor u zijn we bij Basten Woninginrichting in Son en Breugel nabij Sint Oedenrode (Rooi) helemaal thuis in het aanbod buitenzonwering en de kenmerkende eigenschappen van de vele systemen. Wij voorzien u met onze jarenlange expertise op het gebied van buitenzonwering graag van een gedegen advies. Zo hebben we al vele inwoners van Son en Breugel nabij Sint Oedenrode (Rooi) een passende oplossing kunnen bieden.

Bij Basten Woninginrichting in Son en Breugel nabij Sint Oedenrode (Rooi) vindt u buitenzonwering in vele varianten en vervaardigd uit uiteenlopende materialen en bedieningssystemen. Met de combinatie van goed advies en ons uitgebreide aanbod vindt u zeker de meest geschikte buitenzonwering voor uw woning of bedrijfspand van de gerenommeerde merken: Verano en Sunway.

Onze collectie buitenzonwering omvat:
  • Screens
  • Horren
  • Buitenjaloeziën
  • Knikarmschermen
  • Valarmschermen
  • Vensterzonwering

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Son en Breugel nabij Sint Oedenrode (Rooi) en u te laten verrassen door ons grote aanbod buitenzonwering. Als u een vraag heeft kunt u die alvast stellen via onze contactpagina. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar om u van antwoorden te voorzien via telefoonnummer 0499 - 471 292.service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur