Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Rolluiken van Verano, verkrijgbaar bij Basten Woninginrichting uit Son en breugel

De rolluiken van Verano geven u door hun inbraakwerende eigenschappen het geruststellende gevoel van privacy en veiligheid. Daarbij isoleren ze uw woning tegen warmte en kou van buitenaf. Rolluiken van Verano zijn ook nog eens zeer effectief geluidisolerend en zonwerend. Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit bij de ontwikkeling van Verano rolluiken.

Rolluiken in verschillende uitvoeringen

De collectie rolluiken van Verano bestaat uit soorten uitvoeringen: Het rolluik RV 40 is eenvoudig met een uitstekende prijs-/kwaliteit-verhouding, rolluik RV 41 ecoline is geschikt voor kleinere ramen en rolluik RV 49 Safe is extra stevig.

Woont u in Son en Breugel of Sint Oedenrode (Rooi)? Dan bent u bij Basten Woninginrichting in Son en Breugel aan het juiste adres voor uw Verano rolluiken. Bij ons in de showroom in Son en Breugel kunnen wij u de leverbare kleuren voor de lamellen en bekasting tonen en de verschillen tussen de uitvoeringen toelichten. Maak eventueel voor uw bezoek een afspraak via onze contactpagina dan kunnen wij u direct helpen bij uw bezoek. Natuurlijk kunnen wij u tijdens openingstijden ook telefonisch te woord staan op 0499 - 471 292 om u van passend advies te voorzien.
rolluiken-luxaflex_Son-en-Breugel


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur