Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Desso

Desso, als leverancier van hoogwaardige tapijttegels en kamerbreed tapijt, richt zich voornamelijk op superieur vloerontwerp en Cradle to Cradle®.

Tegenwoordig brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnen door. Daarom is het van levensbelang dat we een gezond binnenklimaat scheppen. Als leverancier van tapijten voor de commerciële sector en de consumentenmarkt beschouwen we het als onze verantwoordelijkheid om producten te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving.

Bij Desso zeggen we: 'The Floor is Yours', om te benadrukken dat bij ons de klant altijd centraal staat. Die houding ligt ten grondslag aan alles wat we doen. We weten dat ons succes ervan afhangt.

Neem om inspiratie op te doen en om te zien wat er allemaal mogelijk is met de vloeren van Desso eens een kijkje in onze Desso minishop.

De Desso leverancier van Son en Breugel

basten Woninginrichting is de aangewezen Desso leverancier in Son en Breugel nabij Sint Oedenrode (Rooi). Wij hebben een uitgebreide collectie van Desso die u kunt bezichtigen in de showroom. Mocht er iets van Desso zijn wat wij niet in de showroom hebben dan kunnen wij dit alsnog voor u bestellen. Kom dus voor al uw Desso tapijt naar Basten Woninginrichting.
Desso hoogwaardige vloerbekleding


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur