Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Forbo is hèt merk voor vinyl, linoleum en marmoleum vloeren

Forbo is met een marktaandeel van 65% dé wereldleider in marmoleum dat zowel op rol als in modulaire tegelformaten wordt verkocht. Forbo produceert meer dan 90% van de vloeren in fabrieken in Nederland en dat is iets waar ze best trots op zijn. Basis van het handelen van Forbo is om zo milieubewust en duurzaam als mogelijk te produceren.

Basten is dé Forbo dealer van Son en Breugel

Basten waardeert de kwaliteit van Forbo vloeren en heeft deze zodoende uitgebreid opgenomen in het vloeren assortiment. De marmoleum, vinyl en linoleum vloeren van Forbo staan garant voor kwaliteit, diversiteit en creativiteit. Met de modulaire vloeren van Forbo kunt u namelijk door verschillende kleuren en structuren met elkaar te combineren, prachtige vloerpatronen creëren.

Neem om inspiratie op te doen en om te zien wat er allemaal mogelijk is met Forbo vloeren eens een kijkje in onze Forbo minishop.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de vloeren van Forbo dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Son en Breugel vlakbij Sint Oedenrode (Rooi) om de collectie van dichtbij te bekijken. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina maar natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0499 - 471 292.
Bezoek onze Forbo Ministore


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur