Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Exclusieve raambekleding van SUNWAY

SUNWAY bevindt zich in een unieke positie binnen de raambekleding. De collecties zijn zorgvuldig samengesteld, van modern klassiek tot avant-gardistisch. Maar altijd van topkwaliteit en inspelend op de actuele trends in kleurgebruik, materiaaltoepassing en moderne technieken.

Iedereen is gevoelig voor sfeer. De juiste sfeer zorgt voor rust, inspiratie en nieuwe energie. Kleuren en lichtinval zijn elementen die sterk van invloed zijn op de sfeer. Met de producten van SUNWAY raambekleding kunt u spelen met licht en kleur. Behoefte aan privacy om lekker te cocoonen of juist behoefte om de wereld buitenshuis te bekijken, behoefte aan zonlicht of juist behoefte aan de koelte van de schaduw? U bepaalt uw eigen sfeer met SUNWAY.

Meer informatie over de SUNWAY collectie

Als u nog vragen heeft over raambekleding van SUNWAY of wilt u advies voor het kopen? Kom dan naar onze showroom in Son en Breugel vlakbij Sint Oedenrode (Rooi). U kunt een afspraak maken met één van onze adviseurs maar u mag vanzelfsprekend ook gewoon binnen komen lopen. Wij staan altijd voor u klaar. Als u direct een vraag heeft dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0499 - 471 292.
Sunway exclusieve raambekleding


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur