Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Verano kopen bij de expert, Basten dus!

Binnen- en buitenzonwering oplossingen van Verano kopen is een ware beleving, zo'n uitgebreid aanbod zonweringsproducten vindt u zelden bij één fabrikant. Dit maakt het niet gemakkelijk om een keuze te maken tussen al deze eigentijdse producten van de beste kwaliteit die de markt te bieden heeft. Als u wenst worden alle producten van Verano op maat gemaakt zodat deze mooi aansluit bij de architectuur van de woning en volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Bij Basten Woninginrichting in Son en Breugel, vlak bij Sint Oedenrode (Rooi) weten we dat bij Verano kwaliteit bovenaan de prioriteiten staat en dit wordt o.a. bereikt door te blijven researchen, ontwikkelen en verbeteren. De collectie wordt voortdurend aangevuld met prachtige ontwerpen volgens de laatste interieurtrends vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit. Zo houdt u in de zomer de warmte buiten en is het 's winters behaaglijk in huis. Kiezen voor Verano staat garant voor kwaliteit.

Meer informatie over de Verano collectie

Als u nog vragen heeft over één van de Verano producten of wilt u koopadvies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Son en Breugel vlakbij Sint Oedenrode (Rooi). U kunt een afspraak maken met één van onze adviseurs maar u mag vanzelfsprekend ook spontaan binnenlopen. Wij staan in ieder geval voor u klaar. Heeft u direct een vraag dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0499 - 471 292.
Meer informatie over Verano zonwering


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur