Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...


Wij zijn i.v.m. vakantie gesloten van 13 juli t/m 10 augustus


 

Raambekleding kopen in Son en Breugel

Raambekleding kopen is lastig omdat het misschien wel de grootste sfeerbepaler in huis is en je de juiste keus wil maken. Raambekleding kleedt de ruimte aan en definiëert de algemene uitstraling van het vertrek. Van de strakke uitstraling van lamellen en jaloeziën tot de zachte uitstraling van inbetweens, glasgordijnen en mooie bijpassende overgordijnen, U vindt het bij Basten Woninginrichting in Son en Breugel. Onze wisselende collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod raambekleding van toonaangevende merken zoals o.a.: Kendix, De Ploeg, Kobé, OER, Ado, Verano en Sunway.

Basten Woninginrichting in Son en Breugel nabij Sint Oedenrode (Rooi) biedt u raambekleding in diverse soorten raambekleding in vele uitvoeringen, materialen en dessins maar altijd van topkwaliteit en op maat gemaakt. Bepaal de uitstraling van uw huis met uw favoriete raambekleding uit onze collectie. Met de ruime keuze die u bij ons heeft is de kans groot dat u iets naar uw smaak zult vinden.
Onze collectie raambekleding omvat:
  • Gordijnen (o.a. Kendix, De Ploeg, Kobe, OER)
  • Vitrage (o.a. Kobe, OER)
  • Inbetweens (o.a. OER)
Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom te Son en Breugel nabij Sint Oedenrode (Rooi) en u te laten verrassen door het gevarieerde aanbod raambekleding. U kunt ook alvast uw vraag stellen via onze contactpagina. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar om u van antwoorden te voorzien via telefoonnummer 0499 - 471 292.service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur