Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Raambekleding toebehoren

Bij Basten woninginrichting helpen wij u graag met het kiezen van de juiste accessoires en toebehoren voor uw raambekleding, binnenzonwering en voor producten voor het onderhoud aan uw hout en lederen meubelen. Voor raambekleding accessoires kunt u bij ons terecht voor de producten van de volgende merken:

Büsche is al meer dan 140 jaar producent van gordijnsystemen, jas- en handdoekhaken en trapleuning bevestigingen. Hun producten vertegenwoordigen vele stijlen, van klasiek tot modern zodat er altijd wel een stijl tussen zit die bij uw persoonlijke smaak past.

Interstil biedt hoogwaardige gordijnroedes en binnenloop-, paneel- en golfplooisystemen met een innoverende praktische trendbepalende vormgegeving.

Forest is fabrikant van het handige ‘KS Klick Systeem’, een hoogwaardig en efficiënt, handbediend gordijnrailsysteem. Dit systeem staat bekend om de eenvoudige installatie en de flexibiliteit van het systeem waardoor het eenvoudig te buigen is zoals bijvoorbeeld gewenst is bij halfronde erkers en cirkels. Buiten de 12 standaard kleuren zijn de rails op aanvraag leverbaar in alle kleuren.

G-rail is de verzamelnaam hoogwaardige aluminium gordijnrails van Goelst, zowel elektrisch- of handbediend van Hollandse bodem. Soepel lopende gordijnrailsystemen met een elegant design en een luxe uitstraling.

Somfy Raamdecoratie toebehoren staan garant voor ultiem bedieningsgemak van uw raambekleding en zonwering. Laat u verbazen door de mogelijkheden van hun assortiment automatische bedienings-systemen en gebeurtenis gestuurde automatisering. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zonwering automatisch laten zakken of ophalen aan de hand van de zonlicht intensiteit of door temperatuur.

STAS ophangsystemen

Het ophangen van schilderijen is nog nooit zo gemakkelijk geweest dankzij de (rail) ophangsystemen van STAS. Dit systeem biedt veel flexibiliteit doordat de ophangpunten zijn bevestigd aan een rail. Hierdoor kunt u eenvoudig uw fotolijsten en schilderijen verhangen en verwisselen zonder dat u daar enig gereedschap voor nodig heeft.

Onderhoudsmiddelen voor leer en hout

Voor het onderhoud van het leer en hout van uw meubelen bieden we enkel kwaliteitsproducten zoals Classic oil, ledercreme van FIXX ‘Kleine Leiden’, boenwas en teakolie.

Heerlijke hoofdkussens van Silvana

Voor een uitgeslapen gevoel in de morgen kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn namelijk leverancier van de enige echte Silvana hoofdkussens. Al deze nek ondersteunende kussens zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en gefabriceerd uit de allerbeste materialen en tot in de puntjes uitgedacht om de meest optimale ondersteuning te bieden. De lijn bevat kussens in vele uitvoeringen. Harde kussens, zachte kussens en al wat er tussenin zit, al dan niet anti-allergisch uitgevoerd of dooradembare kussens speciaal voor buikslapers en kinderen. Ontdek de collectie in onze showroom.

Wilt u meer te weten komen over onze accessoires en toebehoren ? Kom dan geheel vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom in Son en Breugel vlakbij Sint Oedenrode (Rooi). U kunt vantevoren alvast een afspraak maken via onze contactpagina dan kunnen wij u direct helpen bij uw bezoek. Natuurlijk kunnen wij u tijdens openingstijden ook telefonisch te woord staan op 0499 - 471 292 om u van passend advies te voorzien. Gewoon binnenlopen mag natuurlijk ook.
-Facebook knop/regel-
Accessoires en toebehoren van diverse merken


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur