Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Gordijnen kopen in Son en Breugel

Gordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking. Ze geven de nodige vulling aan een kamer en weren licht en geluid van buitenaf. Ook verbeteren ze de akoestiek in grotere ruimtes, die zonder gordijnen vaak hol en leeg klinken. Gordijnen zijn beschikbaar in vele samenstellingen en dessins. In plaats van de gebruikelijke ingestikte plooien kunnen bijvoorbeeld ook grote zeilringen in het gordijn geponst worden waarbij het gordijn dan zelf aan een houten of metalen roede geschoven wordt. Alle mogelijkheden voor gordijnen kunt u bekijken in onze showroom in Son en Breugel.

Speciale gordijnen

Voor slaapkamers zijn er ook verduisterende stoffen beschikbaar die voorzien zijn van een speciale deklaag. Andere stoffen kunnen voorzien worden van een speciale verduisterende voering om hetzelfde verduisterende effect te bereiken zonder uw keuzemogelijkheden te beperken. Ook een standaard voering die de gordijnen beschermt tegen langdurige blootstelling aan (uv) licht of een thermische voering die de temperatuur in de zomermaanden helpt te beheersen zijn verkrijgbaar.

Bespaar op uw energiekosten!

Wij bieden met ons aanbod isolerende gordijnen van Holland Haag de perfecte oplossing! Met isolerende gordijnen houd je de warmte namelijk veel beter binnen in huis. Deze gordijnen houden de tocht buiten en doordat stoffen warmer worden dan glas, helpen ze mee bij het op temperatuur houden van jouw woonomgeving. Zo kun je de verwarming eenvoudig een graadje lager laten staan! Het aanbod bestaat uit een ruime keuze aan gordijnen met een extra isolerende werking, en natuurlijk kan je je gordijnen laten voeren voor een extra isolerende werking.

Profiteer van ruim 80 jaar ervaring

Iedere klant heeft zo zijn eigen wensen. Met al ruim 80 jaar ervaring in gordijnen op maat evenals alle standaard gordijnen komt Son en Breugel nabij Sint-Oedenrode (Rooi) naar Basten Woninginrichting. Profiteer ook van onze ervaring, maak een afspraak en ontdek de kwaliteit van Basten Woninginrichting.
gordijnen-ado-oer-kobe-ploeg-kendix

Isolerende gordijnen


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur