Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...


Wij zijn i.v.m. vakantie gesloten van 13 juli t/m 10 augustus


 

Vitrage

Vitrage is de klassieke raamdecoratie die een goede inkijkafscherming biedt maar tegelijk het uitzicht naar buiten niet te veel belemmerd. Ook de lichtdoorlatendheid van vitrage draagt daartoe bij. Zo krijgt u de nodige privacy zonder meteen een opgesloten gevoel te hebben. De verschillende weefdichtheden in ons gamma laten u toe de juiste balans tussen afscherming en lichtdoorlatendheid te krijgen. U kunt vitrage in diverse plooien laten uitvoeren, ieder met zijn eigen karakter.

Wave Plooi Het meest stugge gordijn krijg je met een wave plooi nog strak geconfectioneerd. Een uitgekiend systeem van runners, gordijnband en gordijnhaakjes vormt de basis voor een strak gordijn.

Vlinderplooi Een dubbele plooi ook wel vlinderplooi genoemd, kan gebruikt worden voor ieder type gordijnstof. Het gordijn hangt voller en geeft diepere plooien.

Triplooi Zeer geschikt voor dunnere soepel vallende stoffen. Het gordijn krijgt een voller aanzicht doordat de vitrage aan de onderkant verder naar voren komt. De lichtinval en inkijk zijn bij deze plooi een stuk minder.

Platte plooi De platte plooi is een plooi die plat wordt vastgestikt. Hierdoor is er geen tussenruimte tussen de plooien, waardoor het gordijn niet open en dicht geschoven kan worden.

Plooi mogelijkheden

Spreken de eigenschappen van vitrage u aan maar vindt u de plooien minder goed in uw interieur passen? Dan kan u ook kiezen voor een uitvoering als vouwgordijn of panelen.

Kom alles te weten over vitrage

Wij hebben een overzichtelijk ingedeelde showroom waar u diverse vitrages kunt bekijken. Bij Basten Woninginrichting verzorgen wij veel maatwerk. Hierdoor zijn we zeer ervaren in het op maat geven van advies als het aankomt op het kopen van vitrage. U vindt onze showroom aan de Wilhelminalaan in Son en Breugel nabij Sint-Oedenrode. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen. Of u maakt een afspraak met uw persoonlijke adviseurs.
vitrage-ado-oer-kobe-kendix


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur