Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Schoonloopmatten kopen bij Basten in Son en Breugel

De schoonloopmatten (ook wel droogloopmatten of entréematten) van Forbo Coral behoren tot de beste op de markt en bieden de meeste variaties ten opzichte van de concurrentie zodat er altijd wel een uitvoering bij zit die zal passen in uw huis of kantoor. Deze hoogwaardige schoonloopmatten zijn in de regio Son en Breugel en Sint Oedenrode (Rooi) verkrijgbaar bij Basten Woninginrichting.

Voordelen van schoonloopmatten

Het voordeel van kwalitatief hoogwaardige schoonloopmatten (zoals die van Forbo Coral) is dat ze vervuiling, maar vooral ook slijtage van vloerbedekking ten gevolge van binnengelopen vuil en vocht tot een minimum beperken. Schoonloopmatten vangen tot wel 90% van het binnengelopen vuil en vocht op waardoor de rest van uw woning of kantoor mooi schoon blijft. Doordat het opgevangen vuil zich niet hecht aan de schoonloopmat is deze veel eenvoudiger te reinigen dan normaal tapijt. Schoonloopmatten van Forbo Coral zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Door bij Basten Wooninrichting in Son en Breugel en Sint Oedenrode (Rooi) éénmalig te investeren in hoogwaardige schoonloopmatten, kunt u ongeveer 65% besparen op uw schoonmaakkosten. Ook de hoge kosten van een voortijdige vervanging van versleten vloerdelen zullen in de meeste gevallen niet meer noodzakelijk zijn.

Sisal en andere ruwe vloerbedekking

Sisal vloerbedekking is een opkomend, stijlvol en natuurlijke vloerbekleding. Sisal wordt gemaakt van de vezels van de Agave plant. Voorheen werd er hoofdzakelijk touw van gemaakt maar moderne weeftechnieken maken het mogelijk om er ook vloerbedekkiing en matten mee te fabriceren. Sisal heeft een natuurlijke uitstraling is erg sterk en zeer slijtvast. Door een goede vochtabsorbtie is het een goed alternatief voor schoon- droogloopmatten. Verder is sisal antistatisch, warmte-isolerend en heeft een lange levensduur.
Zoekt u vloerbedekking met dezelfde natuurlijke uitstraling? Dat kan! We hebben diverse ruwe vloerbedekkingen van gerenommeerde merken, kom om de beste indruk te krijgen van het aanbod hierin en om deze te bekijken en te voelen langs in onze showroom in Son en Breugel.

Wilt u meer te weten komen over de schoonloopmatten, sisal vloerbedekking of andere ruwe vloerbedekking ? Wij helpen u graag verder in onze showroom in Son en Breugel vlakbij Sint Oedenrode (Rooi). We hebben alles op stalen zodat u de materialen en kleuren goed kunt bekijken en vergelijken en u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Maak eventueel voor uw bezoek een afspraak via onze contactpagina dan kunnen wij u direct helpen bij uw bezoek. Natuurlijk kunnen wij u tijdens openingstijden ook telefonisch te woord staan op 0499 - 471 292 om u van passend advies te voorzien.
Schoonloopmat


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur