Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Tapijt kopen in Son en Breugel

Tapijt geeft warmte en sfeer aan uw inrichting. Het is veerkrachtig, warmte isolerend en geluiddempend, zeker in combinatie met ondertapijt. In onze showroom in Son en Breugel treft u een ruim assortiment tapijt aan in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten. Tapijt kunt u kopen in verschillende kwaliteiten voor de woonkamer tot voor de zolder en alles wat daar tussen zit. Wij kunnen u een vakkundig advies geven bij het maken van de juiste keuze . Ook voor de stoffering van uw trap bent u bij ons aan het juiste adres.

Tretford

Tretford is een ingenieuze tapijt combinatie van zachte schapenwol en stevig geitenhaar. De speciale ribbelstructuur maakt het stevig en toch veerkrachtig. Het grote aantal beschikbare kleuren laat aan u de keuze voor een harmonisch geheel of opvallende accenten. Kom de gehele collectie bekijken in onze showroom in Son en Breugel nabij Sint-Oedenrode (Rooi).

Meer informatie over tapijt kopen

Wilt u graag op uw gemak onze tapijt collectie komen bekijken? Maak dan een afspraak via de contactpagina. Bellen kan ook 0499 - 471 292. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen.
Tapijt desso parade bonaparte


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur