Vloeren

11 reviews - 9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten Lees de reviews...

 

Rolgordijnen kopen in Son en Breugel

Wij hebben een zeer brede collectie rolgordijnen in een hoeveelheid aan materialen en dessins. De collectie bestaat uit katoenen en polyester stoffen. Deze zijn leverbaar in exclusieve dessins, in uni tinten en in kleurige, vrolijke afbeeldingen voor bijvoorbeeld kinderkamers. Ook kunnen de rolgordijnen voorzien worden van verschillende schulpranden met een bijpassende bies of een fraaie roede van hout of edelstaal. Uw rolgordijn wordt op elke gewenste maat gemaakt in de uitvoering die u kiest. De rolgordijnen zijn leverbaar met verschillende bedieningsvormen. Standaard wordt het rolgordijn met een zelfremmend kettingsysteem geleverd. De toenemende vraag naar comfort binnenshuis speelt een steeds grotere rol. Hiervoor is een elektrisch bedienbaar rolgordijn een uitstekende oplossing.

SUNWAY® Eclips rolgordijnen

De Eclips rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Met deze raamdecoratie kunt u prachtig spelen met de lichtinval. De SUNWAY® Eclips wordt standaard geleverd met metalen designsteunen met grijze, witte of zwarte accenten en een design onderlat. Eenvoudig te bedienen en zelfs te voorzien van elektrische bediening als u dit wenst.

Kom eens geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom te Son en Breugel nabij Sint Oedenrode (Rooi) laat u verrassen door onze omvangrijke collectie rolgordijnen. Heeft u vragen dan kunt u die stellen via onze contactpagina. Uiteraard zijn wij voor een direct antwoord telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden via 0499 - 471 292.
Rolgordijnen_Son-en-Breugel


service onderdelen


Verano
NoMarCo
Sunway

Team basten woninginrichting
Contactgegevens
Wilhelminalaan 3a/b
5691 AX Son
0499 - 47 12 92
info@bastenwoninginrichting.nl

Openingstijden
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag op afspraak.
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag op afspraak
Zaterdag: 10.00 tot 16.00 uur